2056-06-06 Rozehnat CzechTek

logo 2056-06-06 Rozehnat CzechTek (omylem mimo časovou linii)

Na scénu vstupuje Guy Fawkes a má náročné požadavky

GM: Gilhad

V pátek večer nechá Johnson předat skupince telefon "od obchodn9ho partnera" - na obrazovce jen rotuje logo "V jako Vendetta" a mluví generovaný hlas. Chlápek? si nechá říkat Guy Fawkes a má náročné požadavky - během víkendu zaútočit na opozici, asi 1.000-2.000 osob, pár stovek vehiklů, vehikly zničit, lidem neublížit, nezpůsobit ekologickou katastrofu většího rozsahu (měl sjednanou jinou skupinu, ale ta se do něčeho zapletla a není dostupná).

Postupně se se skupinou oťukávají a nakonec není tak zle - je o něco jako Czechtek a asi místňáci se složili na "neoficiální řešení problému" - pořádá se to v lomu asi 40 km od nejbližší rozumné cesty, tak jim zničit dopravu, techniku a proviant a nechat je tam napospas pustině, aby nadšení pořádat podobné akce ochladlo. Opozice směs zlaté mládeže a chudiny, obojí "wanna-be děsní rebelové". Odměna nic moc, 2.000 nábojů a 8.000Y, ale pokud se zadaří, tak snad budou i další lepší akce. Jo a okolo poledního poledne mají mít místní BTSky nějakou záhadnou odstávku, s trochou štěstí až do pondělka.

Runeři vymyslí ďábelský plán, Si-Fu zaruší bezdrátové mikrofony, zničí aparaturu a bude odstřelovat motorky a auta (je tam asi 240 osobáků + 45 motorek + 3 náklaďáků a 1.035 osob ) pomocí sond, její humanoidní robot Goro (je převlečen za ďábla s vidlemi na propanbutan a ohnivým bičem na vyjetý olej z čínské fritézy) seskočí na pódium, rozbije co se dá a požene dav zvoleným směrem.

Dan se nejdřív zabarikáduje vyshapovanou zemí odjezdové cesty, pak utopí pár dražších aut do země pro pozdější vytěžení (malá domů) a nakonec se tam prohání na třímetrovém dřevěném homunkolovi a šíří paniku.

Foxík vyčaruje třímetrovou Godzillu či jinou zrovna populární nesvůru obdobného ražení a s řevem se bude procházet po zaparkovaných autech a "zašlapávat je do země".

Fred pomáhá s odstřelováním motorek a lacinějších aut.

Zemní duch mezitím vykotlává můstky přez místní říčku, kudy vede jediná sjízná cesta do civilizace.

Akce více-méně začne dle plánu, když BTSky zmlknou, dav nadšeně jásá, frontman právě vystupující kapely se umělecky svíjí na pódiu a procítěně kvílí

... Všichni přijdou do pekla ... ... a čerti je tam upečou ... ... a červi se rozlezou ...

Když v tom si všimne Godzilly vylézající z lesa a směřující přímo k němu a roztřese se hrůzou a v děsu začne nekontrolovatelně řvát

... Godzilla! Godzilla! Godzilla! ...

Dav šílí nad uměleckým prožitkem a přidává se ke skandování ... pak si teprve někteří opilci u stánků té Godzilly všimnou taky a začnou zmatkovat a panikařit. Do toho se zhůry snese ďábel a homunkulus a začnou se svou nečekanou kulturní vložkou. Motorky vesele vybuchují v koulích ohně, mnohometrová reproduktorová stěna neunese přetížení a začne publikum bombardovat cívkami z přetížených repráků ...