SE2056-02-25 Tráva

logo 2056-02-25 Tráva: Po osvobození Johnsona, zastavit vývoj projektu na Trávu

Nějaká firma dělá nějaký výzkum, který by neměl být nejen dokončen, ale nikdy začat. A když už byl, je třeba ho skončit a důkladně uklidit - nějaký magicko alchymistický experiment ...

Asi jde o něco, co stačí zničit a těžko získají znovu vstupní data, stačí demolice a není zájem o ukradení, servery někdo vypálí nezávisle. Pokud ukradneme materiál, tak ho hlavně nepoužít komerčně a pozor na astrální sledování.

Puyalap - opuštěná důlní část, možná propojená s undergroundem - máme plánek cesty dolem, důl se asi používá - nějak - nejspíš jako cesta do undergroundu, jeden z větších vstupů, náš cíl je asi 0.5 km vzdušnou časrou bokem, nepoužívaný, větrací šachta? díra? plánek asi někdo kreslil podle astrálního průzkumu (přez ten link?) asi 50-100 lidí? Kde je vchod netušíme, ze zabezpečení spotter potkal aspoň 2 čaroděje v astrálu, a zahléfnul pár chlápků s útočnýma puškama - včera tam byl, dnes ráno dostal Johnson info, stěhování by cíli zabralo aspoň dva dny.

Jak dlouho to tam provozujou nevíme, kdo, proč a jak taky ne, podezíráme vazbu na Naganatu z Fujitsu, protože jeden z jeho týmů to kradl. Máme fotky trávy, asi metr vysoké, kterou máme zničit, v malém kontejneru s vlastním světlem, úpravou atmosféry, probuzená a nespecifikované úpravy, takže by měla být dost raritní. Je třeba zničit všechny tři ukradené boxy, včetně všech vzorků, co případně odebrali. Ještě nestihla vykvést. (Prý i prostřílení, nebo fireball dovnitř stačí, lepší totálně zpopelnit - jde o uzavřené plechové barely)

40.000 Y za úspěšnou akci.

Ideálně to zlikvidovat před polednem příští neděle (tedy něco přez týden).